Nytt~Sara


Ingen jävla söndagsångest.

Har inte haft någon lust att blogga. Har slitit arslet av mig med spanska. Har umgåtts med pojken min och nu har jag äntligen lite ledighet, 3 dagar faktiskt.
~ pussar Sara


Snart tillbaka!

Anledningen till att jag inte har bloggat är att denna vecka har varit sjukt hektisk med två nationella prov och redovisningar plus att jag har två stora inlämningar om en/två veckor som jag har skrivit på i princip varje kväll efter skolan. Plus detta har jag även träningar. Så det är lite svårt att hitta tiden att fokusera på bloggen haha. Men jag lovar att vara tillbaka i helgen, och då ska jag även svara på alla era kommentarer!

Uppe bland molnen

Dagen i skolan var seeeeg, var så trött imorse att jag var nära på att somna hehe. Efter skolan mötte jag upp Natalie på gymmet. Vi var där och köttade i en och en halv timme, körde mest armar och mage! Sedan var det hem och stresspacka och sedan drog jag och min familj iväg till Bromma Flygplats och nu sitter jag på planet mot Malmö, ska ned och besöka släkten, min morbror från USA kommer hem så det ska bli mysigt! Men nu mäste jag stänga av mobilen, ha en bra fredagskväll hörni!


På tunnelbanan

Ingen frukost, glömde skrivblocket, fick springa till bussen och tunnelbanan var sen, godmorgon!


Infinity - Sophia


Det går tyvärr inte att vända bilden rätt.

Beställde detta armband i söndags och idag när jag kom hem så låg det ett kuvert i postlådan, adresserat till mig!

Starstrucked!


Hade två lektioner idag, sjukt skönt. Åt lunch och sedan hade jag utvecklingssamtal med min mentor. Hon är fan bäst haha, så härlig! Mötte Emma i matsalen och sedan begav vi oss mot stan för att göra lite grejer! Och gissa vem vi springer på? Jo Maria Montazami! Hon är ju så ball och både jag och Emma gillar henne stört mycket! Vi blev helt starstrucked haha, nej men det var såååå kul att få träffa henne!

Goodiebag - sophia



Mamma var på något slags event igår och kom hem med detta; träningslinne, hipsters, block, penna och penskin. Älska goodiebags hihi.

Goooodnight



Ibland är min kropp bara helt jävla vidrig
Pussar Sara

 


Nytt från helgen- Sara


Stress stress stress

Längsta dagen på veckan var idag! Från 8:30 till 16:00 och efter skolan kom pappa och hämtade mig sen fick jag stressa för att hinna till fotbollsträningen! Det har ju varit så bra väder i Stockholm idag så jag lämnade understället hemma, nu är det vår på riktigt!

Nu sitter jag i köket med min lillebror och käkar middag, han sitter och skriker åt mig, är jag en bra syster eller vadå?

Onsdag bitches

Hej folks.
Steg upp ca sju idag och fixa mig för att sedan dra till skolan, jag är fortfarande jävligt krasslig och åkte bara till skolan för att göra nationella i svenska. Gick faktiskt ganska bra.
Nu sitter jag på bussen in mot Uppsala torg. Ska sedan ta tåget hem till sigtuna.
Peace- Sara


Kära tisdag

Idag har jag avklarat muntligt nationellt prov i engelska, var sjukligt nervös men det gick ändå bra hoppas jag! På no:n satt jag och ryste hela tiden, vi kollade nämligen på en film om genteknik med massa spindlar inblandade, jag har nämligen världens fobi för spindlar. När jag kom hem tog  jag min dagliga dos av Atlantas hemmafruar och nu ska jag äta raggmunkar till middag innan jag drar iväg på träning.
 

Hej


Let's go to the beach, let's go, get away

beach
 Klicka på bilden för att se vartifrån allt kommer.

Åh ge mig, ge mig, ge mig. Detta på stranden plus en slarvig fiskbensfläta, så snygggttttt. Jag har börjat tycka att stråhattar är sjukt snyggt, men hittar aldrig någon bra, och jag är i ett grovt behov utav nya bikinisar, men jag ska ju få två överdelar av Sara, Score.

Lycka på burk.


20130415

Ny vecka, nya tag haha lol. Termometern visade 7+ imorse så jag bestämde mig för att ta min älskade hel-gröna armyjacket. Min svenska-lektion var inställd så jag fick även lite sovmorgon, äntligen! Har sällan sovmorgnar, så det var rätt skönt även om det inte var mer än en timme. På idrotten idag hoppade vi trampett, har inte gjort det sedan mellanstadiet ju, haha riktigt kul.

Nu ligger jag nere i soffan och kollar lite halvt  på "The Real Housewives of Atlanta" samtidigt som jag pluggar in lite glosor, har muntligt nationellt prov i engelska imorgon.

Måndagslunch.

Har bestämt att leva lite nyttigare, har typ sagt de miljoner gånger. De har väll fungerat ett tag. Men denna gång ska jag ej göra det för mitt kroppsutseende, denna gång ska jag göra de för min hälsa. Jag har bestämt mig för att jag ska minska mitt socker intag. Inte äta lika mycket onyttig med andra ord. Eftersom jag har haft då mycket problem med min hälsa och gått på massa piller osv.

De senaste tre månaderna har jag och min pojkvän frossat godsaker varje helg. Sätter stop för det idag. 

 

Sjukdomar.

Idag är min huvudvärk, hals ännu värre. Usch. Har verkligen inte tid att att bli sjuk. Jag har nationella i svenska på onsdag, så får nog palla mig dit ändå.

Fick sällskap i soffan idag, älsklingen får mig iaf att må lite bättre.


Söndag.

Vet att jag verkligen vart usel på att uppdatera. Känns som jag haft så mycket, farit fram och tillbaka mellan Uppsala och Stockholm.

Har blivit äckligt ruggigt sjuk också, efter två Alvedon mår jag bättre men fortfarande ruggigt dåligt.

Pussar~Sara


Sommarplaner!

Äntligen har mina päron tagit tummen ur röven och bokat flygbiljetter tills i sommar! Vi ska till Californien, USA. Min morbror bor där så vi ska hälsa på honom och göra massa annat! Detta blir då första gången jag reser utanför Europa haha. Yey så taggad, och i början av sommaren så ska ju Emma hänka med mig och min familj ner till vår lägenhet i Frankrike i en vecka. Känner på mig att denna sommar kommer bli sååå bra.

April.14.2013

No bloggning igår, var i sigtuna och kollade på min kusins basketmatch som dom vann med ungefär 30 poäng! Var sjukt trött efter det. Kvällen spenderades i sängen med en Ben&Jerry Core och One Tree Hill/Glee.

Vädret idag är ju sååå fint här i Stockholm. Så jag ska snart dra mig till vällingby, funderar på att ta cykeln men vi får se!

Drömdestionation - Sophia


Ååååh ta mig hit nu tack. Visst så har man antagligen redigerat bilderna men ändå. Bora bora, ↑en liten ö som ligger vid någon ö grupp mitt i stilla havet, tar cirka 40 timmar att flyga från Sverige eftersom det inte går några direktflyg och det kostar säkret skjortan! Men hit ska jag innnan jag dör.

Fredag!

Både jag och Sara har svikit bloggen de två senaste dagarna, men humöret svek oss båda, sånt som händer helt enkelt!

Idag har varit en sjukt lång dag med två håltimmar (inklusive lunch) och ett uppsatsprov i no. Vi fick alldeles för lite tid på oss så jag fick stressa ihop avslutningen. Usch. Nu ligger jag i soffan med en feeet huvudvärk. Hörs sen!

Håltimma

Varannan torsdag har jag en sån värdelös lunch på två och en halv timme. Helt onödigt. Så idag åkte jag och två klassisar hem till mig och gjorde chokladbollar, sedan kokade vi korv till lunch. Nu sitter vi på bussen påväg tillbaka till skolan, har en spanska lektion där jag tydligen har läsförståelseprov och sedan slutar jag! Najs dag!


Ny bil!


Pappa kom hem med en ny bil idag, helt nöjd var han haha. En grön-grå färgad Volvo byttes ut mot en silver-metallic Audi. Jag hade lätt behållit våran Volvo eftersom jag håller på att övningsköra och har precis börjat få kläm på dethär med kopplingen så nu blir det som att börja om från början, plus att Audin är mycket längre så det blir ju ännu svårare!

Dålig dag - Sophia


Åååh vilken dålig dag jag har haft, ni vet en sån dag som allt, verkligen allt bara är skit. Usch fy och blä. Så när jag kom hem från min längsta dag i skolan, slutade 16:15, så åt jag glass och resten av kvällen ska spenderas att plugga lite.  Hörs senare!

10 april.

Vill bara lägga mig i min säng o gråta. Denna dag suger med andra ord.


Apr. 09.

Termometern stog på -9 när jag vaknade imorse, fick dra på mig en lite varmare jacka. kämpa mig igenom hela skoldagen. motvilligt drog jag mig mot skolträningen med Emil, Jimmy och Pontus

. Efter träningen bestämde jag mig för att dra mig mot IKEA endå. fick med mig hem ett par doftljus(är beronde av ljus nu för tiden) samt ett par ljushållare. 

har typ inget mer att säga- Sara


Rött i sommar.

 
önskeinlägg
 
 
 
//klicka på bilden för att veta vart de kommer ifrån//
 
helt såld på färgen rött till våren. åhh  väskan är nästan ett måste. gaaaaaaaaaah.

Frukt är nyttigt godis - Sophia


Kom hem från skolan och gjorde ett supergott mellis som jag fortfarande sitter och äter på! Föredrar kiwi utan skal men jag orkade verkligen inte skala (?) dom plus att Emma sa till mig att det är i skalet alla vitminer sitter!

Skulle egentligen vara i Bredäng nu med några killar från klassen. Vi har ett grupparbete att jämföra två olika stadsdelar i Stockholm och då måste man tydligen besöka dom, och från mig ligger Bredäng på andra sidan stan. Men jag behövde inte följa med såååå....


Tisdagen den 29onde april.

Hela min kropp säger emot idag. Vill inte äta, vill bara ligga kvar i min säng och sova. Usch. Nej inget Ikea för mig idag och jag måste gå på innebandyn på förmiddagen. Har ingen lust. Känner att detta kommer bli en lång dag.


Trött i kroppen - Sophia

Hemkommen från fotbollsträningen. Lagom kallt för att spela ute så det var skönt. Har inte tränat på lite mer än en vecka så det var faktiskt kul! Åt lite melon efter träningen och nu sitter jag i sängen och har ont lite här och var. Huvudet, knät, ljumskarna är väll de som värker mest just nu. Usch vad sent det blev nu, ska nog gå och lägga mig nu, godnatt bloggaisar!
 

Godnatt.

Ja de blir ett godnatt från mig nu. Eftersom klockan ringer så tidigt som 5.45. Ingen sovmorgon för mig nej. Imorgon väntar mig innebandy och ska nog dra en tur till Ikea.
Pussar~ Sara.


By Sara.

 
SUMMER OUTFIT
 
 
Har blivit så kär i militärgröna short/byxor. åhh vill att de ska bli sommar nu. Allt på detta collage skulle sitta så fint till sommaren // peace sara

Måndag.

Har haft en jätteskön måndag. Låg i sängen och drog mig i cirka 45 minuter innan jag hoppade in i duschen. Åkte till skolan för en historialektion och sedan hem igen! Har legat i soffan hela dagen när jag egentligen borde pluggat. Applåder till mig. Nu ska jag laga middag!

Måndagsmorgon.


fint

Untitled #2
 
"Ashly dress" från Sally&Circle // "Strappy Dress" från Zara //  "Lacey Top" från Denim & Supply by Ralph Lauren

Jag, Sophia, har klickat mig runt på olika sidor på nätet och hittade dessa. Klänningarna på kanterna kan även hittas på Nelly.com. Dock tycker jag att jag inte är någon "klänning-person" men jag har fastnat för den vita från Ralph Lauren, den är rätt dyr ,såklart, och kostar runt 1000 kronor, så jag kan ju i princip bara försätta drömma. 

Bilder från lovet.


Söndagssysslor

Helt sjukt att hela lovet redan är förbi. Till skillnad från Sara så känner jag att jag ändå har hunnit med ganska mycket detta lov. Jag och Sara har besökt våra älskade farmor och farfar och shoppat i Göteborg. Jag har  gymmat och slingat håret med Natalie, cyklat till vällingby och ätit årets andra glass, varit på bio med Vera samt haft en mys-kväll med Emma. Men imorgon är det skolan som gäller, kan ju dock inte säga att jag har ångest eftersom jag endast har en lektion imorgon! 


Nu måste jag ta tag i lite söndagssysslor dvs. städa och plugga, har legat i soffan hela dagen och förskjutit det hehe men nu ska jag ta tummen ur röven och börjar då med att städa rummet! Så ska koppla dator till tvn och sätta på lite bra musik! Vi hörs!

New in.


Söndagseftermiddag.

Lämna just av Viktor vid bussen. Redan är lovet slut, dagarna har bara flugit fram. Känns som jag inte gjort mycket alls under lovet. aja. Nu måste jag ta tag i mitt rum, Håkan får spelas i mina högtalare.

Pussar ~ Sara


nytt nytt nytt


Detta är vad jag fick med mig hem idag. De vita conversen och träningslinnet är från Stadium och de mörkblåa köptes på Coop hehe. Pappa betalade allt så det påverkade inte min ekonomi hehe.


Nu ska jag snart börja dra mig hem till Emma, har inte träffat henne på jättelänge!


Myser

Har åkt runt med familjen idag och införskaffat lite nytt och behövande, visar er lite senare!
Nu sitter jag i tjocktröja, uggs och pläden över axlarna i eftermiddagssolen på altanen med min bok som jag har att läsa i Engelskan. Såååå cozy.


iPhone-reperation ♥


Eftersom alla mina kära vänner var upptagna idag så rullade jag mot stan helt ensam. Åkte till Fridhemsplan och gick sedan till "iPhonereparation" på Sankt Eriksgatan för att laga min kamera på telefonen som var helt repig och hemsk. Enligt deras hemsida skulle det ta 30-120 min och kosta cirka 500kr. När jag kommer dit prövar killen som står i kassan att byta det översta lagret på kameran som tog cirka 1 minut och var allt som behövdes för att kameralinsen skulle bli helt klar igen och sedan säger han " eftersom det gick så snabbt så behöver du inte betala". Riktig söt kille som gjorde hela min dag och mitt humör!


Kom hem från stan runt fem, bytte om till en varmare tröja och sen åkte jag och kollade på min brors match. Nu har jag suttit och pillat på bloggen en stund och ska väll fortsätta och göra klart små detaljer.

5april.

Hola amigos.
Har spenderat min dag med Viktor. Vakna runt elva du vi gick upp och fixa oss käka. Runt två tiden bestämde vi osa för att dra mot söder. Rullarunt där ett tag, käka lite och promenerade.
Nu ropar Viktor pappa att de är middag. Pussar~Sara


This is 40


Igår kväll åkte jag in till stan med Vera. Vi åt middag och gick sedan till Sergel och bestämde oss för att se "This is 40". Det stod att filmen är en uppföljare till "På Smällen" men man behöver verkligen inte ha sett den. Jag har inte sett den och det gick prima. "This is 40" var i alla fall en sjukt rolig film, cirka 2,14 lång också så det blev massvis av skratt. Helt klart en film som är värd att se!

Presentation.

Hej mannar! De är jag som är Sara. Jag har direkt inte varit någon bloggare av mig. Börjat blogga och slutat efter någon månad. Men men, nu ska jag ta mig själv i kragen o faktiskt ge mig in i bloggvärlden fast inte ensam dårå utan med min kusin Sophia.

Lite kort om mig kan jag ju berätta att jag är född 1996 den 22 november. Jag bor en bit utanför Stockholmsområderna. Samt studerar jag i Uppsala där jag också spelar innebandy på skoltid. Annars på fritiden hänger jag med mina kompisar och min fina pojkvän o såklart spelar jag innebandy.
Puss på er ~ Sara


Detta är jag


Hej kompisar. Det är jag som är Sophia. Har bloggat på ett dussin bloggar förut men kör nog en "standard"-presentation ändå. 

Sophia är mitt namn, född i juni 1996, så jag går alltså mitt första år på gymnasiet där jag pluggar ekonomi. Jag bor  i en liten förort till Stockholm med mina föräldrar och min bror. När jag inte är begravd i skolböcker spelar jag fotboll, umgås med mina fina vänner, går på stan o.s.v. Har sjukt svårt att beskriva mig själv som person men kan säga att jag ser mig själv som en allmänt glad person som är galet klumpig och har en lite udda humor. Hoppas du stannar.

RSS 2.0